Reference

Vila Průhonice

Architektonická kancelář Jestico + Whiles dostala za úkol navrhnout pro soukromého investor vilu v
zastavěné části Průhonic.
Vize investora byla jednoduchost, čisté line a maximální kontakt s přiléhající zahradou. Celá jižní fasáda
je prosklená. Pro maximální transparentnost bylo vybráno bezrámové zasklení, které umocňuje pocit
absence předělu mezi interiérem a zahradou. Severní fasáda je naopak kontrastně plná s mozaikou
čtvercových oken, jejichž na první pohled chaotické umístění vychází z koncepce interiéru a vybraných
výhledů na prvky zeleně.
Dům je navržen jako “inteligentní”, používající nejmodernější prvky ovládání a instalace, které umožňují
uživateli kontrolu osvětlení, audia, videa, vytápění a zabezpečení budovy.
AdresaČeská republika, Průhonice
Projektant / ArchitektJ+W and Associates s.r.o.
Investorsoukromá osoba
ZhotovitelKompakt Příbram spol. s r.o.
Konec realizace2014
Produktová skupinaPovrchové úpravy
ProduktyBaumit SilikonTop

+420 800 100 540

Po-Čt 7:00-16:00 7:00-13:30
Zeptejte se na cokoliv, rádi vám odpovíme